Werkwijze

Bij MaatwerkMetaal maak ik vrijwel alles wat je maar kunt bedenken van staal, zolang het binnen mijn werkplaats past. Of je nu op zoek bent naar een uniek meubelstuk, een metalen hekwerk, een trap of een ander product van staal, ik maak het voor je op maat. Ik vind het belangrijk dat de producten die ik maak volledig aansluiten bij jouw wensen en behoeften.

 

Ontwerp, uitvoering

Als ik iets voor je maak, begeleid ik het volledige proces. Ofwel, ik maak een totaalproduct.
Vaak begin ik met het ontwerp, al dan niet aangeleverd door jou als klant. Als we dan een concept hebben kom ik inmeten, waarna het ontwerp zijn definitieve vorm krijgt. Dan start het productieproces.
Nadat het laswerk klaar is, kan het object gepoedercoat, verzinkt, gelakt of geolied worden, waarna het afgeleverd en eventueel geïnstalleerd wordt.
Dit alles in eigen beheer. Het enige wat jij als klant hoeft te doen, is vertellen hoe je alles wil. Ik zorg voor de rest.

maatwerkmetaal logo pictogram

Afwerking

Qua afwerking zijn er verschillende mogelijkheden, zoals poedercoating, verzinken, oliën en lakken. Zo kan ik het product volledig aanpassen aan jouw persoonlijke smaak en voorkeuren.

Materialen

Ik werk voornamelijk met staal, RVS en/aluminium. Deze materialen zijn goed te lassen.

Overige materialen

Daarbij werk ik samen met diverse meubelmakers voor houtwerk, in geval van hout-staal combinaties.
Ook werk ik met stoffeerders voor de bekleding van meubels. Zo zorg ik ervoor dat het eindresultaat volledig naar jouw wens is.

Popup Icarus

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus? Klik dan hier