Over mij

Mijn naam is Arno Faber,

Ik ben zzp-er met een eigen werkplaats.

Mijn voorliefde voor staal heb ik altijd al gehad. Ik denk dat dat komt omdat ik er van jongs af aan al vaak in aanraking mee ben geweest door het bedrijf waar mijn vader werkte, een grote staalhandel. Daar was een voorraadmagazijn met alleen maar staal. De geur, het gevoel, de mogelijkheden van het materiaal hebben me altijd gefascineerd.

In 2014 ben ik begonnen als zelfstandig metaalbewerker. Tot voor kort heette het bedrijf Lasklusser. Die naam had ik ooit bedacht toen ik nog allround klussen deed, met laswerk als hoofdvak. Uiteindelijk zijn de algemene klussen steeds meer overgegaan in alleen staalwerk.

Mijn achtergrond is heel divers, kunstacademie, automonteur en orthopedisch instrumentenmaker. Van al deze ervaringen heb ik iets geleerd wat ik in dit vak kan inzetten, oog voor detail, functionaliteit en afwerking. Alles moet kloppen.

Het voornaamste wat ik doe is maatwerk. Het leuke daaraan vind ik, dat geen een klus hetzelfde is als de vorige, wat voor enorme diversiteit zorgt. Daar hou ik van.

Naast het maken van stalen objecten, ontwerp ik ook veel of denk ik vaak mee in het ontwerpproces.

Kwaliteit staal altijd voorop, ik ben in het bezit van de nodige lasdiploma’s en heb ruime ervaring met TIG- en MIG/MAG-lassen.

Ik werk met de beste materialen en gereedschappen en zorg ervoor dat mijn kennis en vaardigheden altijd up-to-date zijn.

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op. Ik sta klaar om je vragen te beantwoorden en te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

lasser aan het werk maatwerk metaal
Popup Icarus

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus? Klik dan hier